PGE Arena, Gdansk

24.05.2012 01:04
PGE Arena, Gdansk

Është hapur: 2011
Kapaciteti zyrtar: 40.000
Pjesëmarrja më e lartë: 38.000 (Poloni - Gjermani, shtator 2011)


Lokacioni

Ky stadium gjendet në qarkun Letnica, në pjesën veriore të Gdanskit në Poloni. Tifozët mund të zgjedhin mes autobusit dhe tramvajit për të shkuar deri te ky stadium.Atmosfera

Duke qenë se nuk ka një pistë vrapimi, tifozët e kanë mundësinë që të jenë më afër aksionit në PGE Arena. Pjesa e jashtme me ngjyra të çelëta do t’i bëjë spektakolare ndeshjet gjatë natës.

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në PGE Arena:

10 qershor: Spanjë v Itali (18.00)
14 qershor: Spanjë v Irlandë (20.45)
18 qershor: Kroaci v Spanjë (20.45)
22 qershor: Fituesi i grupit B ndaj vendit të dytë në Grupin A (20.45)
Komente Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Ju lutem respektoni rregullat e portalit.
Shih të gjitha rregullat për komentim
Analizë
Formacioni më i mirë i Euro 2012

Formacioni më i mirë i Euro 2012

02.07.2012 10:24
0Komente
Finalja e madhe e Euro 2012

Finalja e madhe e Euro 2012

01.07.2012 18:04
0Komente
Juve, Barca e Real dominojnë finalen

Juve, Barca e Real dominojnë finalen

30.06.2012 23:47
0Komente
Stadiumet
Miejski, Poznan Miejski, Poznan
Miejski, Wrocław Miejski, Wrocław
Narodowy, Varshavë Narodowy, Varshavë
PGE Arena, Gdansk PGE Arena, Gdansk
Arena Lviv Arena Lviv
Donbass Arena, Donetsk Donbass Arena, Donetsk
Olimpiyskyi, Kiev Olimpiyskyi, Kiev
Metalist, Kharkiv Metalist, Kharkiv