Miejski, Poznan

24.05.2012 00:49
Stadiumi Komunal (Stadion Miejski), Poznan

Është hapur: 1980
Kapaciteti zyrtar: 41.609
Pjesëmarrja më e lartë: 45.000 (Lech Poznan – Widzew Lodz, prill 1984)


Lokacioni

Stadiumi gjendet në pjesën jugperëndimore të Poznanit. Autobusët e gjelbër dhe të verdhë të qytetit janë mënyra më e mirë për të arritur te stadiumi nga qendra, ndërsa alternativë është edhe linja e re e tramvajit.Atmosfera

Ulëset e larta, të pjerrëta dhe kulmi që mbulon një pjesë të fushës, sigurojnë që niveli i zhurmës të mbetet i lartë gjatë ndeshjeve.

Takimet e Euro 2012 që do të zhvillohen në Poznan:

10 qershor: Irlandë v Kroaci (20.45)
14 qershor: Itali v Kroaci (18.00)
18 qershor: Itali v Irlandë (20.45)
Komente Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Ju lutem respektoni rregullat e portalit.
Shih të gjitha rregullat për komentim
Analizë
Formacioni më i mirë i Euro 2012

Formacioni më i mirë i Euro 2012

02.07.2012 10:24
0Komente
Finalja e madhe e Euro 2012

Finalja e madhe e Euro 2012

01.07.2012 18:04
0Komente
Juve, Barca e Real dominojnë finalen

Juve, Barca e Real dominojnë finalen

30.06.2012 23:47
0Komente
Stadiumet
Miejski, Poznan Miejski, Poznan
Miejski, Wrocław Miejski, Wrocław
Narodowy, Varshavë Narodowy, Varshavë
PGE Arena, Gdansk PGE Arena, Gdansk
Arena Lviv Arena Lviv
Donbass Arena, Donetsk Donbass Arena, Donetsk
Olimpiyskyi, Kiev Olimpiyskyi, Kiev
Metalist, Kharkiv Metalist, Kharkiv